1
Junij
2022

Uvod v Kibernetsko varnost in tehnologijo blokovnih verig

Spoštovani partnerji!

razpisujemo novo skupno usposabljanje za vse partnerje našega KOC INOVATIS-a. Usposabljanje je za vas brezplačno.

TERMIN IN LOKACIJA

1.6.2022 od 12.00 do 15.30 preko ZOOM okolja.

NAMEN USPOSABLJANJA

O tehnologiji blokovnih verig govorimo kot o tehnologiji prihodnosti, ki že ima in bo še imela pomemben vpliv na družbo in vsakdanje življenje. Z njo lahko zmanjšamo verjetnost napak in goljufij ter optimiziramo procese. Zaradi zagotavljanja varnosti, zasebnosti in decentraliziranega delovanja je tehnologija blockchain motor zanesljivih, avtonomnih in zaupanja vrednih platform interneta stvari.

VSEBINA USPOSABLJANJA

Teme usposabljanje bodo:
  • Kibernetska varnost
  • Varnost v internetu stvari
  • Blokovne verige
CILJI USPOSABLJANJA

S pomočjo primerov dobrih praks iz industrije in moderne družbe boste spoznali prebojno vlogo tehnologije porazdeljenih evidenc v bodočih sistemih pametne mobilnosti, industrije pametnih vozil, pametni energetiki in mestih ter njen pomen za razvoj novih industrijskih in poslovnih procesov.

KOMU JE USPOSABLJANJE NAMENJENO

Digitalizacija se dogaja na prav vseh gospodarskih področjih in spreminja same panoge, kot tudi posamezne poslovne funkcije. Zato je usposabljanje primerno za vse zaposlene, tudi netehnike.

Predaval bo doc. dr. Matevž Pustišek, univ. dipl. inž.

PREDSTAVITEV PREDAVATELJA


dr. Matevž Pustišek

Matevž Pustišek je docent na Katedri za informacijske in komunikacijske tehnologije na Fakulteti za elektrotehniko Univerze v Ljubljani. Raziskovalno se ukvarja s področjem interneta stvari, kibernetske varnosti in tehnologijo blokovnih verig. Je soavtor knjige Blockchain – tehnologija in njena uporaba za industrijo 4.0, pametno energijo in pametna mesta (Blockchain – Technology and Applications for Industry 4.0, Smart Energy, and Smart Cities), ki jo napisal skupaj z Andrejem Kosom in Natašo Živić.

Projektne reference: https://ltfe.org/reference/
    
INFORMACIJE ZA PRIJAVE

Prijavite se na mail koc.inovatis@gmail.com, lahko pa tudi preko naše spletne strani http://koc-inovatis.si/dogodki.html. Prosimo, da se prijavite do ponedeljka, 30.5.2022, do 16.00 ure.

Vljudno vabljeni!
Prijava
Podatki o podjetju
Kontaktne osebe
Copyright 2020 KOC INOVATIS | Pogoji poslovanja
Oblikovanje spletne strani MMstudio