26
Maj
2022

Uvod v digitalizacijo na različnih gospodarskih področjih

Spoštovani partnerji!

razpisujemo novo skupno usposabljanje za vse partnerje našega KOC INOVATIS-a. Usposabljanje je za vas brezplačno.

TERMIN IN LOKACIJA

26.5.2022 od 12.00 do 15.30 preko ZOOM okolja.

NAMEN USPOSABLJANJA

Danes se veliko govoril o digitalizaciji, optimizaciji, pametnih rešitvah, internetu stvari ipd. Razvoj na tem področju spreminja prav vse gospodarske panoge in poslovne funkcije. Za vas smo pripravili usposabljanje, na katerem vam bodo res izvrstni strokovnjaki iz Fakultete za elektrotehniko Univerze v Ljubljani na poljuden način predstavili aktualne tehnologije in trende razvoja, ki so osnova za optimizacijo na različnih področjih, tudi na področju pametnih stavb. Predstavili bodo, kaj se dogaja v poslovnem in tehnološkem okolju ter s primeri iz prakse izpostavili možnosti uporabe novih tehnologij na različnih gospodarskih področjih.
Tematiko bomo obravnavali na dveh ločenih usposabljanjih, ki pa se vsebinsko povezujeta in nadgrajujeta.

VSEBINA USPOSABLJANJA

Teme usposabljanje bodo:
  • Digitalna transformacija
  • Spremembe v poslovanju
  • Pregled tehnologij
  • Internet stvari
CILJI USPOSABLJANJA
  • Razumeti, kaj se dogaja v poslovnem in tehnološkem okolju ter kje smo in kako naprej.
  • Podrobneje osvetliti vpliv digitalne transformacije na ključne poslovne funkcije.
KOMU JE USPOSABLJANJE NAMENJENO

Digitalizacija se dogaja na prav vseh gospodarskih področjih in spreminja same panoge, kot tudi posamezne poslovne funkcije. Zato je usposabljanje primerno za vse zaposlene, tudi netehnike.

Predaval bo prof. dr. Andrej Kos, univ. dipl. inž. el.

PREDSTAVITEV PREDAVATELJA


dr. Andrej Kos

Andrej Kos je predstojnik Laboratorija za telekomunikacije na Fakulteti za elektrotehniko Univerze v Ljubljani. Je vodilni strokovnjak za internet stvari in njegove gradnike, kot so telekomunikacijska, multimedijska in internetna omrežja ter za razvoj konvergenčnih multimedijskih storitev. V ožjih projektnih skupinah je sodeloval pri ustanovitvi ICT Akademije ter vzpostavitvi Ljubljanskega univerzitetnega inkubatorja (LUI), prav tako pa je tudi predsednik Komisije za inovacije na Univerzi v Ljubljani. Je soavtor 11 patentov, od tega 5 v ZDA, ter član številnih domačih in mednarodnih strokovnih organizacij in ekspertnih skupin. Vodi več mednarodnih raziskovalnih in razvojnih projektov.

Projektne reference: https://ltfe.org/reference/
    
INFORMACIJE ZA PRIJAVE

Prijavite se na mail koc.inovatis@gmail.com, lahko pa tudi preko naše spletne strani http://koc-inovatis.si/dogodki.html. Prosimo, da se prijavite do torka, 24.5.2022, do 16.00 ure.

Vljudno vabljeni!
Prijava
Podatki o podjetju
Kontaktne osebe
Copyright 2020 KOC INOVATIS | Pogoji poslovanja
Oblikovanje spletne strani MMstudio